KORONAKORTTI

Korona -tukikortti

Kortti on suunniteltu tukemaan suomalaisia yrittäjiä ja yrityksiä koronakriisin aikana. Ileartin verkkokaupasta ostettu kortti mahdollistaa korttien valmistamisen sekä toimittamisen suomalaisille yrityksille, tukemalla suoraan kortin kuvittajaa, suunnittelijoita sekä painotaloa. Kortti on suomalaista työtä. Kortin koko on n.148mm x 105mm.

Kortti on tehty yhteistyössä Ilkka Kylmäkorven (Ileart), kuvittaja Lassi Kaikkosen sekä Karkkilan Painopalvelu Oy:n kanssa. Myös monet pienyrittäjät ovat saaneet osallistua kortin suunnitteluun.

Yrittäjät huomio!

Kortteja on tilattavissa myös omaan myyntiinne, jolloin asiakkaanne voivat halutessaan tukea yritystänne ostamalla kortteja. Korttien mukana tulee myös oma pieni ständi, jossa ne ovat hyvin esillä. Hinta- ja muut tiedustelut  voi lähettää sähköpostitse, osoitteeseen ile.ileart@gmail.com, tai puhelimitse 044 2988 240.

Haemme myös jälleenmyyntipisteitä  kortille koko Suomen alueella, tarkoituksena on  näin saada kortit  toimitettua helposti ja nopeasti myös muille alueen yrityksille. Jos haluat lisätietoa tästä, otathan yhteyttä ile.ileart@gmail.com tai puhelimitse 044 2988 240.