LAHJAKORTIT JA YRITYSTEN JOULUKORTIT

Lahjakortit ja yritysten joulukortit

Lahjakortit sekä yritysjoulukortit ovat n. A6-kokoisia, taitettavia malleja, joiden sisäsivuille voidaan painaa esimerkiksi yrityksenne oma joulutervehdys, logo, yhteystiedot, allekirjoitukset tai kiitokset tilauksesta, tai vaikkapa alennuskoodi seuraavasta ostoksesta.

Kortteihin voi valita vapaasti kansikuvan Ileartin joulukuvista. Kuvapuolella on kaunis, valkoinen sumureunus kuvan reunoilla.

Lahjakorttien ja yritysjoulukorttien hinta:

(Hinnat sisältävät suunnittelutyön, painotyön sekä materiaalit, kirjekuoret ja toimituksen tilaajalle. Kirjekuorien osoitepainatus on myös mahdollista. Tarvittaessa, kysy lisää.)

Tilaaminen on nopeaa ja helppoa.

Voitte lähettää tilauksen sähköpostitse osoitteeseen ile.ileart@gmail.com. Tilaukseen tarvitsemme tilausmäärän, ohjeistuksen teksteistä tervehdyksistä, sekä mahdollisen logon. Jos haluatte kortteihin oman, tai henkilökuntanne allekirjoitukset valmiiksi painettuina, voitte kirjoittaa ne paperille ja ottaa siitä kuvan ja laittaa liitteeksi sähköpostiviestiin.
 
Karkkilan Painopalvelu Oy suunnittelee kortit, ja lähettää vedoksen hyväksyttäväksi tilaajalle ennen painotyön aloittamista. Kun kortit ovat valmiit, ne pakataan ja lähetetään tilaajalle postitse suoraan painotalosta. Teemme laskun myöhemmin, kun kortit ovat perillä.
 
Halutessanne voitte valita joululaulukokoelman (20 laulua), jota voi kuunnella korttiin painettavan QR-koodin avulla. Valittavana on Perinteiset joululaulut, Iloiset joululaulut, Hengelliset joululaulut tai Instrumentaaliset joululaulut.
 
Sähköinen joulukortti
 
Halutessanne voimme tehdä myös sähköisen joulukortin, jota voidaan käyttää ja lähettää vapaasti vaikkapa sähköpostitse vastaanottajille. Kysy lisää!

Jos haluat tilata muita joulukortteja: